Prosedia

Small office and home office chairs

Service van Prosedia

Garantie
Prosedia geeft standaard 3 jaar garantie op bureaustoelen. Ook op wielen en bekleding zit 3 jaar garantie.

Cleaning
Er leven honderdduizenden huisstofmijten en andere micro-organismen in de bekleding van een gebruikte bureaustoel. Wanneer u uw stoelen minimaal elke drie jaar intensief en micro-bacteriologisch laat reinigen voorkomt u gezondheidsproblemen zoals irritaties aan luchtwegen en allergieën.

Voor deze cleaning komen we naar u toe, tijdens werk-uren of in de avond. Onze diepreinigingsmachine spuit de reinigingsvloeistof onder hoge druk de stof in; na de werking zuigen we het er – weer onder hoge druk – ook uit. Drie uur later is de stoel droog en klaar voor gebruik. Door deze korte periode van drogen hebben bacteriën geen kans om zich opnieuw te nestelen.

Kortom, een relatief eenvoudige manier om uw ziekteverzuim te verlagen.

Reparaties

Reparaties op locatie
Onze servicedienst kan op elk gewenste locatie in Nederland en/of België reparaties komen uitvoeren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Onderdelen
Wanneer u de stoel zelf wilt gaan repareren, is het mogelijk om bij Prosedia de benodigde onderdelen te bestellen. Onderdelen kunnen direct vanuit de fabriek in Duitsland worden geleverd op de gewenste locatie. Houdt u rekening met een levertijd van minimaal een (werk)week.

Indien u vragen en/of klachten heeft over uw stoel, is het voor ons handig om te weten om welk model het gaat.

Deze informatie vindt u op de sticker onderop de stoel.

Indien niet bekend, dan graag een foto sturen van de stoel zelf aan info@prosedia.nl.