Prosedia

Small office and home office chairs

Interstuhl

Prosedia wordt gemaakt door de Duitse kwaliteitsproducent Interstuhl Büromöbel. Dat heeft als voordeel dat Prosedia dicht bij het vuur staat als het gaat om de meest innovatieve merken van Europa.

Enjoy Seating Performance

‘Enjoy Seating Performance’ is het doel waaraan wij elke dag werken. Op de ‘veelzitter’ gericht, willen wij de meest hoogwaardige stoelen bouwen waarop men zonder spijt kan zitten. Al onze modellen – van de hoogwaardige draaistoel tot aan de toekomstgerichte combinatiemeubelen – worden daar ontworpen en gemaakt waar alles vele jaren geleden begon: in de Schwäbische Alb. De band met de Duitse vestigingsplaats is vast in onze waarden verankerd. Hier liggen onze wortels, hier vinden wij echter ook de beste vaklieden, ingenieurs, architecten en designers die onze vooruitgang garanderen en ervoor zorgen dat wij ook in de toekomst de betrouwbare partner voor genoeglijk en hoogwaardig zitten in de werkomgeving blijven. Zo dragen ook onze producten met overtuiging het kwaliteitsmerk ‘Made in Germany’, dat ons niet alleen bij onze internationale klanten terecht een vertrouwensvoorsprong geeft. ‘Made in Germany’ à la Interstuhl is synoniem voor technische en artistieke innovatie, efficiency en prestatie. Voor ons is het een belofte die we al meer dan 30 miljoen keer zijn nagekomen.

In een oogopslag

Website: Interstuhl
Locatie: Meßstetten-Tieringen
Productiefaciliteiten: 56.000 sqm
Werknemers: circa 1.000

Bedrijfsonderdelen: Onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, prototype- en modelbouw, staalbouw, lasserij,  oppervlaktebehandeling, productie van modules, snijderij, naaierij, bekleding, eindmontage, klantenservice, logistiek, milieu, kwaliteitsborging, marketing en verkoop.

Kwaliteitsmanagement: DIN EN/ISO 9001 certificatie sinds 1993.

Milieu management: VO (EG) Nr.1221/2009 (EMAS).

Arbo-beheer: BS OHSAS 18001:2007.